Elcykel REA

Elcykel REA

Letar du efter en elcykel rea på nätet? Vi har gjort det enkelt för dig som vill köpa en herr eller dam elcykel på rea genom att sammanställa alla aktuella reor. Oavsett om du vill köpa en billig och prisvärd elcykel som passar perfekt för pendling eller en fulldämpad el-mountainbike med de allra bästa komponenterna hittar du på denna sida en elcykel som passar dina behov.

Elcykel rea hos Cykelkraft

Under mars 2019 pågår en utförsäljning av 2018 års modeller. Tack vare denna kampanj har du möjligheten att köpa en ny elcykel riktigt billigt!

Ta chansen och fynda “Bäst i test” elcyklar som Merida Espresso 300 EQ och andra populära modeller från Scott, Crescent eller Skeppshult.

När du köper elcykel hos Cykelkraft får du alltid hem cykeln kostnadsfritt, monterad, justerad och provcyklad. Detta i kombination med det enorma utbudet har gjort att Cykelkraft till en av de populäraste elcykel-butikerna i Sverige. I tillägg erbjuder Cykelkraft en populär prisgaranti som innebär att du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar samma elcykel för ett lägre pris i en annan butik.

Fynda några av dessa elcyklar på rea

Merida Espresso 300 EQ

Den populära modellen Espresso 300 EQ är en sportig och lätt elcykel med genomtänkta detaljer och högkvalitativa komponenter. Med Espresso 300 EQ blir det roligare att cykla tack vare 250 W elmotorn från Shimano Steps som ger el-assist upp till 25 km/h. Med ett batteri på 500 Wh klarar denna elcykel även av längre pendlingssträckor. Modellen finns både som herr- och dammodell (på bilden visas herrmodellen).

Elcykel REA-Pris: Just nu 23 992 kr med 20 % rabatt. (17 994 kr efter rabatt från elcykelpremien)

Elcykel tester: När prylsajten M3 testade elcyklar under våren 2018 fick elcykeln Merida Espresso 300 EQ utmärkelsen “M3 Rekommenderar”. Espresso 300 EQ kom på en fjärdeplats i Testfaktas senaste elcykel-test med betyget 4,1/5.

Motor/batteri: Shimano Steps 250 W / 500 Wh.

Växlar: Shimano Altus, 9 st.

Bromsar: Hydrauliska skivbromsar, Shimano M315.

Dämpning: Dämpad framgaffel från tillverkaren Suntour (NEX-E25).

Vikt: 23,1 kg.

SCOTT E-Sub Tour

E-Sub Tour är en av Scott’s mest populära modeller just nu för pendling tack vare högkvalitativa komponenter och skön komfort. Tack vare den dämpade framgaffeln från Suntour klarar denna elcykel även av tuffare skogsstigar och grusvägar. Med ett kraftfullt batteri på 500 Wh från Bosch klarar Scott E-Sub Tour även av längre pendlingssträckor. Scott E-Sub Tour finns både som dam- och herr-modell.

Elcykel REA-Pris: Just nu 24 290 kr (17 204 kr efter rabatt från elcykelpremien).

Elcykel tester: Under Testfaktas senaste testa av elcyklar våren 2018 kom systermodellen E-Sub Park från Scott på en andraplats. Systermodellen E- Sub Park har likvärdiga komponenter som E-Sub Tour och ligger i samma prisklass.

Motor/batteri: Bosch Active Plus 250 W / Bosch 500 Wh.

Växlar: Shimano Deore, 10 st.

Bromsar: Hydrauliska skivbromsar, Shimano M315.

Dämpning: Dämpad framgaffel från tillverkaren Suntour (NEX-E25).

Vikt: 25,8 kg.

Elcykel rea hos Elcykelvaruhuset

Under mars 2019 pågår en rea på elcyklar hos Elcykelvaruhuset. Du hittar ett 30-tal populära elcykel-modeller från bland annat Batavus, Crescent, Merida och Scott. Elcykelvaruhuset ger ingen information om hur länge denna elcykel rea pågår, priserna gäller därmed tills vidare. 

Elcykelvaruhuset har sålt elcyklar sedan 2006 och har en av Nordens största sortiment av elcyklar och tillbehör. Hos Elcykelvaruhuset får alla kunder tillgång till en prisgaranti, vilket innebär att du får tillbaka mellanskillnaden + 10 % på mellanskillnaden om du finner samma elcykel för ett billigare pris inom 14 dagar. 

Pin It on Pinterest