Om oss

Om oss

Om Bästa elcykeln.nu

Sedan regeringen beslutade att införa elfordonspremien hösten 2017 har marknaden för elcyklar växt explosionsartat. På kort tid har det tillkommit ett flertal nya leverantörer och modeller och det är svårt som konsument att veta vilka elcyklar som är prisvärda och som har komponenter med hög kvalité. Med denna bakgrund skapade vi informationshemsidan och bloggen Bästa elcykeln.nu med syftet att guida konsumenter rätt i elcykel-djungeln. 

Tack vare vår hemsida är det enkelt att snabbt hitta en prisvärd elcykel då vi kontinuerligt sammanställer de senaste testerna och recensionerna. Hos oss hittar du de senaste testerna från bland annat Testfakta, Aftonbladet och Prylsajten M3. I tillägg skriver vi informativa köp-guider och förklarar vad som är viktigt att tänka på inför ett köp.

Förutom elcyklar kommer vi även skriva om andra elfordon som kontinuerligt växer i popularitet i Sverige, exempelvis elmoped, el-scoooter och eldrivna longboards.

h

Ansvarsfriskrivning

Bästa elcykeln.nu är en oberoende jämförelsetjänst och informationssida om elcyklar. Vi säljer inte några elcyklar utan fokuserar istället på att hjälpa konsumenter att hitta en prisvärd elcykel med hög kvalité till ett bra pris.

Vi värdesätter korrekt och uppdaterad information och gör vårt bästa för att hålla samtliga sidor uppdaterade. Observera dock att vi inte kan garantera att någon information inte har ändrats sedan artiklarna skrevs. För fullständig information om specifikationer och komponenter för en specifik modell alternativt det senaste priset hänvisar alltid vi till leverantören respektive återförsäljarens hemsida.

Vill du komma i kontakt med oss? Använd gärna kontaktformuläret nedan!